Βγήκε στους δρόμους η Αστυνομία και έκοβε πρόστιμα - Κάποιοι έτρεχαν υπερβολικά και άλλοι δεν φορούσαν ζώνη

Βγήκε στους δρόμους η Αστυνομία και έκοβε πρόστιμα - Κάποιοι έτρεχαν υπερβολικά και άλλοι δεν φορούσαν ζώνη

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, πραγματοποίησαν χθες στοχευμένους ελέγχους σε δήμους και κοινότητες της επαρχίας.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, προέκυψαν συνολικά 121 καταγγελίες για τροχαία αδικήματα, εκ των οποίων οι 46 αφορούσαν υπέρβαση ορίου ταχύτητας και οι 22 αφορούσαν οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας.

Επίσης, κατακρατήθηκαν τρεις μοτοσικλέτες και ένα αυτοκίνητο για περαιτέρω εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Από «αντισυστημικός» σε ρυθμιστή: Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία του Φειδία και της Άμεσης Δημοκρατίας

Η εκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν ανέδειξε μόνο τη νέα σύνθεση των πολιτικών συσχετισμών στη νέα Βουλή. Ανέδειξε ταυτόχρονα και τον καθοριστικό ρόλο που απέκτησε η Άμεση Δημοκρατία και ο Φειδίας Παναγιώτου, οι οποίοι βρέθηκαν για πρώτη φορά στο επίκεντρο μιας κορυφαίας πολιτικής διεργασίας, έχοντας στα χέρια τους τις ψήφους που μπορούσαν να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE