Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τις δηλώσεις του θείου του γυναικοκτόνου στη Ρόδο! «Δεν είστε όλες θύματα»

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τις δηλώσεις του θείου του γυναικοκτόνου στη Ρόδο! «Δεν είστε όλες θύματα»

Σοκάρουν όσα ανέφερε στο “Πρωινό”

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Ελλάδα, με την νέα γυναικοκτονία (η 11η στη σειρά για το 2021) στη Ρόδο.

Σήμερα ωστόσο, μέσα από το “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ο 40χρονος θείος του γυναικοκτόνου στη Ρόδο, προχώρησε σε σοκαριστικές, νοσηρές δηλώσεις που προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στο πάνελ της εκπομπής.

Σε γενικές γραμμές ο ίδιος ανέφερε πως ορισμένες συμπεριφορές γυναικών φτάνουν τους συντρόφους τους στα άκρα – αν και ο ίδιος καταδικάζει τη βία – και πολλές φορές δεν είναι τα θύματα, όπως κατά κόρον παρουσιάζονται στις μέρες μας.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

Σε πέντε συνολικά αναπομπές νομοθετημάτων που σχετίζονται με τις εκποιήσεις ακινήτων προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στη Βουλή των Αντιπροσώπων νόμους που είχαν ψηφιστεί στις 6 Απριλίου 2026, επικαλούμενος ζητήματα συνταγματικότητας, νομικής ασάφειας και πιθανών επιπτώσεων στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE