Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τις δηλώσεις του θείου του γυναικοκτόνου στη Ρόδο! «Δεν είστε όλες θύματα»

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τις δηλώσεις του θείου του γυναικοκτόνου στη Ρόδο! «Δεν είστε όλες θύματα»

Σοκάρουν όσα ανέφερε στο “Πρωινό”

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Ελλάδα, με την νέα γυναικοκτονία (η 11η στη σειρά για το 2021) στη Ρόδο.

Σήμερα ωστόσο, μέσα από το “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ο 40χρονος θείος του γυναικοκτόνου στη Ρόδο, προχώρησε σε σοκαριστικές, νοσηρές δηλώσεις που προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στο πάνελ της εκπομπής.

Σε γενικές γραμμές ο ίδιος ανέφερε πως ορισμένες συμπεριφορές γυναικών φτάνουν τους συντρόφους τους στα άκρα – αν και ο ίδιος καταδικάζει τη βία – και πολλές φορές δεν είναι τα θύματα, όπως κατά κόρον παρουσιάζονται στις μέρες μας.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE