Γυναίκα τα βάζει με εστιατόριο στη Λεμεσό: «Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να ξαναπάω αλλά ούτε να περάσω απέξω»

Γυναίκα τα βάζει με εστιατόριο στη Λεμεσό: «Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να ξαναπάω αλλά ούτε να περάσω απέξω»

Aπαράδεκτη και απαίσια συμπεριφορά από προσωπικό εστιατορίου στη Λεμεσό, καταγγέλλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμπολίτισσα μας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στην σελίδα του facebook, «ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ», τους έβαλαν να καθίσουν σε τραπεζάκι ακριβώς έξω από τις τουαλέτες, μετά από κράτηση που είχε κάνει, ενώ τα παράπονα της ξεκίνησαν όταν δεν ήρθε κανείς από το προσωπικό για να τους πάρει παραγγελία.

Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφει στην ανάρτηση της, ζήτησε να τους αλλάξουν τραπέζι και τους έδειξαν ένα άλλο βρόμικο τραπέζι με ψίχουλα ψωμιού και υπολείμματα φαγητών.

Μετά από τον εκνευρισμό, η πελάτης του εστιατορίου τους είπε ότι θα φύγουν με το γκαρσόνι να σηκώνει τους ώμους του με αδιαφορία, όπως η ίδια περιγράφει.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

(Η κύρια φωτογραφία αποτελεί αρχείο της ιστοσελίδας μας και ουδεμία σχέση με οποιοδήποτε υποστατικό)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE