Απεβίωσε ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Δημήτρης Αναστασίου

Απεβίωσε ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Δημήτρης Αναστασίου

Απεβίωσε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 80 ετών ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Δημήτρης Αναστασίου από την Πάχνα Λεμεσού και τέως κάτοικος Λευκωσίας, ανακοίνωσαν οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955-1959.

 

 

Η κηδεία του, αναφέρει σχετική ανακοίνωση, θα τελεστεί αύριο Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11 μ. από τον ιερό ναό αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δάλι παρά την Kάρλσμπερκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυθώδης Πυρετός: Συναγερμός στις Αρχές – Ιδρύεται Συντονιστικό Κέντρο και μπαίνουν «μπλόκα» σε κυνηγούς

Αυθώδης Πυρετός: Συναγερμός στις Αρχές – Ιδρύεται Συντονιστικό Κέντρο και μπαίνουν «μπλόκα» σε κυνηγούς

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται οι κρατικές υπηρεσίες για την αναχαίτιση του αφθώδους πυρετού, μετά την έκτακτη ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Προτεραιότητα η θωράκιση της επισιτιστικής αλυσίδας και η προστασία των κτηνοτρόφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE