Συνάντηση Μητσοτάκη - Ελπιδοφόρου: «Το θέμα είναι λήξαν...προέχει η ενότητα του Ελληνισμού»

Συνάντηση Μητσοτάκη - Ελπιδοφόρου: «Το θέμα είναι λήξαν...προέχει η ενότητα του Ελληνισμού»

«Δεν υπάρχει θέμα πια»: Αυτό ήταν το σχόλιο ανώτατης κυβερνητικής πηγής μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο, στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη.  Η συνάντηση ξεκίνησε στις 8 το βράδυ ώρα Ελλάδα και ολοκληρώθηκε περίπου 45 λεπτά αργότερα.

Ανώτατη κυβερνητική πηγή μετά τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο ανέφερε: «Το θέμα είναι λήξαν. Αυτό που προέχει είναι η ενότητα του Ελληνισμού, η άρρηκτη σχέση της Ελλάδας με την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και οι στενές σχέσεις της αρχιεπισκοπής με το ποίμνιό της».

Στον προθάλαμο της μόνιμης αντιπροσωπείας μάλιστα, ο Αρχιεπίσκοπος αντάλλαξε χειραψία και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Δρ. Αλβέρτο Μπουρλα καθώς εκείνης αποχωρούσε  από την συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό.  Ο κ.Μητσοτάκης μάλιστα, ανανέωσε το ραντεβού του με τον κ. Μπουρλά στη Θεσσαλονίκη. Παρούσα ήταν η πρέσβης Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE