ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επίδοξος ραλίστας έτρεχε με 193 χιλιόμετρα την ώρα - Δεν σταμάτησε σε σήμα της Αστυνομίας, πού ανακόπηκε

Επίδοξος ραλίστας έτρεχε με 193 χιλιόμετρα την ώρα - Δεν σταμάτησε σε σήμα της Αστυνομίας, πού ανακόπηκε

Νεαρός ηλικίας 21 ετών οδηγούσε χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, με ταχύτητα 193 χιλιομέτρων ανά ώρα αντί 100, αλόγιστα και επικίνδυνα ενώ παρέλειψε να συμμορφωθεί σε σήμα αστυνομικού να σταματήσει για έλεγχο. 

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «γύρω στις 10.40 το βράδυ της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την έξοδο προς Ζύγι, διαπίστωσαν ότι αυτοκίνητο κινείτο στον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητα 193 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί μέχρι 100».
 
Τα μέλη της Αστυνομίας «έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει το όχημά του για έλεγχο, ωστόσο ο οδηγός συνέχισε την πορεία του, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα. Το όχημα ακολουθήθηκε και ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας στο ύψος της περιοχής Παρεκκλησιάς, όπου διαπιστώθηκε ότι οδηγός του ήταν νεαρός ηλικίας 21 ετών, ο οποίος και συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ζυγίου για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων».
 
Ο νεαρός κατηγορήθηκε γραπτώς για τις τροχαίες παραβάσεις που φέρεται να διέπραξε, αφέθηκε ελεύθερος και την Δευτέρα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για εκδίκαση της υπόθεσης του. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ζυγίου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top