Δε βάζουν μυαλό οι οδηγοί - Πετούσε με 115 χιλιόμετρα σε περιοχή της Λευκωσίας με όριο τα 50

Δε βάζουν μυαλό οι οδηγοί - Πετούσε με 115 χιλιόμετρα σε περιοχή της Λευκωσίας με όριο τα 50

Άλλος ένας οδηγός ανακόπηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας αφού οδηγούσε το όχημά του με ταχύτητα πέραν των 100 χιλιομέτρων, σε αστική περιοχή όπου το όριο ταχύτητας είναι τα 50 χιλιόμετρα ανά ώρα. 

Στη λεωφόρο Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στο Στρόβολο συγκεκριμένα, γύρω στις 2.10 μετά τα μεσάνυχτα, ο οδηγός, ηλικίας 22 ετών, οδηγούσε το όχημά του με ταχύτητα 115 χιλιομέτρων, αντί μέχρι 50 που είναι το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο στη λεωφόρο. 

Μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας που διενεργούσαν ελέγχους τροχαίας στην περιοχή, ανέκοψαν το όχημα και προχώρησαν στη σύλληψη του 22χρονου, τον οποίο και οδήγησαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. 

Με το πέρας των εξετάσεων ο 22χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE