ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε βιομηχανική περιοχή της επαρχίας Λεμεσού

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε βιομηχανική περιοχή της επαρχίας Λεμεσού

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε σε ένα εκτάριο από ξηρά χόρτα, αγρία βλάστηση και σκουπίδια μεταξύ της βιομηχανικής περιοχής Αγ. Συλά και της κοινότητας Βατί στην Επαρχία Λεμεσού. 

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάζονται δύο πυροσβεστικά οχήματα από την Επαρχία Λεμεσού ενώ υπερτονίζεται ότι το άναμμα φωτιάς για οποιοδήποτε λόγο είναι παράνομο και τιμωρείται με αυστηρές ποινές.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία παρακαλεί το κοινό αν εντοπίσει οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα στην περιοχή να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE