ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε βιομηχανική περιοχή της επαρχίας Λεμεσού

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε βιομηχανική περιοχή της επαρχίας Λεμεσού

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε σε ένα εκτάριο από ξηρά χόρτα, αγρία βλάστηση και σκουπίδια μεταξύ της βιομηχανικής περιοχής Αγ. Συλά και της κοινότητας Βατί στην Επαρχία Λεμεσού. 

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάζονται δύο πυροσβεστικά οχήματα από την Επαρχία Λεμεσού ενώ υπερτονίζεται ότι το άναμμα φωτιάς για οποιοδήποτε λόγο είναι παράνομο και τιμωρείται με αυστηρές ποινές.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία παρακαλεί το κοινό αν εντοπίσει οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα στην περιοχή να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE