ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε βιομηχανική περιοχή της επαρχίας Λεμεσού

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε βιομηχανική περιοχή της επαρχίας Λεμεσού

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε σε ένα εκτάριο από ξηρά χόρτα, αγρία βλάστηση και σκουπίδια μεταξύ της βιομηχανικής περιοχής Αγ. Συλά και της κοινότητας Βατί στην Επαρχία Λεμεσού. 

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάζονται δύο πυροσβεστικά οχήματα από την Επαρχία Λεμεσού ενώ υπερτονίζεται ότι το άναμμα φωτιάς για οποιοδήποτε λόγο είναι παράνομο και τιμωρείται με αυστηρές ποινές.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία παρακαλεί το κοινό αν εντοπίσει οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα στην περιοχή να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE