ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε βιομηχανική περιοχή της επαρχίας Λεμεσού

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε βιομηχανική περιοχή της επαρχίας Λεμεσού

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε σε ένα εκτάριο από ξηρά χόρτα, αγρία βλάστηση και σκουπίδια μεταξύ της βιομηχανικής περιοχής Αγ. Συλά και της κοινότητας Βατί στην Επαρχία Λεμεσού. 

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάζονται δύο πυροσβεστικά οχήματα από την Επαρχία Λεμεσού ενώ υπερτονίζεται ότι το άναμμα φωτιάς για οποιοδήποτε λόγο είναι παράνομο και τιμωρείται με αυστηρές ποινές.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία παρακαλεί το κοινό αν εντοπίσει οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα στην περιοχή να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE