Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Τρεμιθούσα

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Τρεμιθούσα

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε βόρεια του χωριού Τρεμιθούσα. 

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά κατέκαψε ένα εκτάριο από χόρτα και ξηρά βλάστηση, ενώ η Πυροσβεστική προχώρησε σε προστασία κατοικιών και επαύλεων που βρίσκονται στην περιοχή.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάζονται τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τους πυροσβεστικούς σταθμού πόλη και επαρχίας Πάφου, μία φορητή μονάδα πυρόσβεσης από την επαρχιακή διοίκηση και ένας γεωργικός ελκυστήρας.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με τον κ. Κεττή, ξεκίνησε από την άκρη του δρόμου.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.