Γυναίκα...Σούμαχερ στους δρόμους του Στροβόλου - Πάει κατευθείαν στο Δικαστήριο

Γυναίκα...Σούμαχερ στους δρόμους του Στροβόλου - Πάει κατευθείαν στο Δικαστήριο

Γυναίκα...σούμαχερ εντόπισαν το βράδυ του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου μέλη της Αστυνομίας.

Μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στον Στρόβολο, γύρω στις 11.55 χθες βράδυ, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 34χρονη, με ταχύτητα 134 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 65.

Η 34χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη και αναμένεται αύριο Δευτέρα να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.


Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE