Γυναίκα...Σούμαχερ στους δρόμους του Στροβόλου - Πάει κατευθείαν στο Δικαστήριο

Γυναίκα...Σούμαχερ στους δρόμους του Στροβόλου - Πάει κατευθείαν στο Δικαστήριο

Γυναίκα...σούμαχερ εντόπισαν το βράδυ του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου μέλη της Αστυνομίας.

Μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στον Στρόβολο, γύρω στις 11.55 χθες βράδυ, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 34χρονη, με ταχύτητα 134 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 65.

Η 34χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη και αναμένεται αύριο Δευτέρα να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.


Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE