Ελ. Βενιζέλος: Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροπλάνο - Όλοι καλά στην υγεία τους

Ελ. Βενιζέλος: Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροπλάνο - Όλοι καλά στην υγεία τους

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μετά από ενημέρωση από αεροσκάφος ότι έφερε βλάβη στα φρένα. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας το αεροπλάνο τελικά έχει προσγειωθεί πριν από λίγα λεπτά με ασφάλεια. Αυτή την ώρα γίνεται η αποβίβαση των 248 επιβατών. 

Υπενθυμίζουμε ότι το αεροσκάφος της εταιρίας Δέλτα πραγματοποιούσε πτήση από Ατλάντα προς Αθήνα και είχε δηλώσει στον πύργο ελέγχου πρόβλημα στα φρένα.

Συγκεκριμένα το αεροπλάνο είχε εμφανίσει υπερθέρμανση στα φρένα.

Στο σημείο έσπευσαν μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίες και του ΕΚΑΒ μετά από σήμα που δόθηκε από το αεροδρόμιο.

Ο πύργος ελέγχου είχε ενημερώσει όλο το προσωπικό της πίστας του αεροδρομίου να είναι σε ετοιμότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE