The Voice - Παπαρίζου σε διαγωνιζόμενο: Μου έχει πέσει το σαγόνι με τη φωνή σου

The Voice - Παπαρίζου σε διαγωνιζόμενο: Μου έχει πέσει το σαγόνι με τη φωνή σου

Ενθουσιάστηκαν οι κριτές από την ερμηνεία του Γιώργου Πάττα.

Βραδιά Voice η χθεσινή και οι διαγωνιζόμενοι ενθουσίασαν και ξεσήκωσαν το κοινό με την παρουσία τους και τις εμφανίσεις τους. Ο Γιώργος Πάττας ήρθε στο Voice και συνεπήρε τους coaches με το εύρος της φωνής του.

Ο νεαρός με καταγωγή από την Εύβοια και την Κρήτη, τραγούδησε το Writting’s on the wall και οι coaches δεν πίστευαν ότι έχει μία φωνή με τέτοια έκταση. Πρώτη και καλύτερη γύρισε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία του ανέφερε πως είναι απίστευτο το πόσο καλά χειρίζεται την φωνή του.

«Μας έχεις ομορφύνει την βραδιά, έχεις ανοίξει την καρδιά μας, μου έχει πέσει το σαγόνι κι έχω μουδιάσει. Έπαθα εγκεφαλικό με όσα έκανες. Τα έχω χάσει. Ουαου εντυπωσιάστηκα», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE