Σκαμπανεβάσματα κάνει ο υδράργυρος - Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής για την βδομάδα

Σκαμπανεβάσματα κάνει ο υδράργυρος - Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής για την βδομάδα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά το απόγευμα στα προσήνεμα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις, που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για το κόμμα, συνέρχεται στις 15.00 το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, με αφορμή την επιστολή του βουλευτή Μιχάλη Γιακουμή, η οποία ζητά επίσημη και θεσμική ενημέρωση, για το κατά πόσο υπήρξε και σε ποιο βαθμό, πρόταση από πλευράς ΔΗΚΟ, για ενδεχόμενη συνεργασία ή συμπόρευση.