Αλλάζει από σήμερα το ηλικιακό όριο για την τρίτη δόση - Όλες οι πληροφορίες

Αλλάζει από σήμερα το ηλικιακό όριο για την τρίτη δόση - Όλες οι πληροφορίες

Αλλάζει από σήμερα το ηλικιακό όριο για τη χορήγηση τρίτης δόσης του εμβολίου κατά του κορωνοιού.

Συγκεκριμένα, δικαίωμα για εμβολιασμό έχουν από σήμερα τα άτομα ηλικίας 83 ετών και άνω, στα κέντρα εμβολιασμού ελεύθερης προσέλευσης. 

Όλοι οι πολίτες θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίζουν έγγραφο ταυτοποίησης (Ταυτότητα, Διαβατήριο, Δελτίο Εγγραφής Αλλοδαπού, κτλ), καθώς και την κάρτα εμβολιασμού τους. Για την ενισχυτική δόση χορηγείται εμβόλιο τεχνολογίας mRNA, ανεξαρτήτως του εμβολίου που χορηγήθηκε αρχικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE