Αλλάζει από σήμερα το ηλικιακό όριο για την τρίτη δόση - Όλες οι πληροφορίες

Αλλάζει από σήμερα το ηλικιακό όριο για την τρίτη δόση - Όλες οι πληροφορίες

Αλλάζει από σήμερα το ηλικιακό όριο για τη χορήγηση τρίτης δόσης του εμβολίου κατά του κορωνοιού.

Συγκεκριμένα, δικαίωμα για εμβολιασμό έχουν από σήμερα τα άτομα ηλικίας 83 ετών και άνω, στα κέντρα εμβολιασμού ελεύθερης προσέλευσης. 

Όλοι οι πολίτες θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίζουν έγγραφο ταυτοποίησης (Ταυτότητα, Διαβατήριο, Δελτίο Εγγραφής Αλλοδαπού, κτλ), καθώς και την κάρτα εμβολιασμού τους. Για την ενισχυτική δόση χορηγείται εμβόλιο τεχνολογίας mRNA, ανεξαρτήτως του εμβολίου που χορηγήθηκε αρχικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE