Ουρές οχημάτων - Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στον αυτοκινητόδρομο  Λευκωσίας - Λεμεσού

Ουρές οχημάτων - Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στον αυτοκινητόδρομο  Λευκωσίας - Λεμεσού

Καραμπόλα με τρία αυτοκίνητα με σημειώθηκε πριν από λίγο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού στην περιοχή της Γερμασόγειας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο δημιουργήθηκαν ουρές οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE