ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ξέσπασε φωτιά σε τυπογραφείο στο κέντρο της Λεμεσού – Επικίνδυνες χημικές ουσίες

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ξέσπασε φωτιά σε τυπογραφείο στο κέντρο της Λεμεσού – Επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σε κινητοποίηση η Πυροσβετική Υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε σε τυπογραφείο στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, το τυπογραφείο που βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού, τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα για κατάσβεση της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός του κτηρίου υπάρχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σφραγίδων, ενώ το τυπογραφείο έχει εκκενωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.