Του πήρε φάρμακα 400 ευρώ και έφυγε - Τον απειλούσε για τη ζωή του

Του πήρε φάρμακα 400 ευρώ και έφυγε - Τον απειλούσε για τη ζωή του

Υπόθεση γραπτών απειλών για φόνο, εξασφάλιση αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, και αποστολή υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων μέσω δημοσίου δικτύου, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων Πάφου, με θύμα 44χρονο φαρμακοποιό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από 44χρονο ότι ένα πρόσωπο 55 ετών μετέβη στο φαρμακείο του και αγόρασε φάρμακα αξίας 400 ευρώ περίπου. Ο 55χρονος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του φαρμακοποιού, τού ανέφερε ότι δεν λειτουργεί η πιστωτική του κάρτα για να πληρώσει και ότι θα τον πλήρωνε με έμβασμα την επόμενη ημέρα τον λογαριασμό.

Ο 55χρονος την επόμενη ημέρα φέρεται να έστειλε email στον 44χρονο, στο οποίο τού ανέφερε ότι έγινε το έμβασμα, πράγμα το οποίο ωστόσο, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, δεν έγινε ποτέ. Στη συνέχεια, ο παραπονούμενος επικοινώνησε με τον 55χρονο για είσπραξη του ποσού και αυτός φέρεται -σύμφωνα με την καταγγελία στην Αστυνομία- αντί να διευθετήσει την πληρωμή του ποσού, να τον απείλησε, να του έστειλε πέραν των 20 απειλητικών μηνυμάτων και για τη ζωή του και για την περιουσία του.

Εναντίον του 55χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα γραπτών απειλών για φόνο, εξασφάλιση αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, απειλές, αποστολή υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων μέσω δημοσίου δικτύου.

Ο 55χρονος καταζητείται

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE