ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Του πήρε φάρμακα 400 ευρώ και έφυγε - Τον απειλούσε για τη ζωή του

Του πήρε φάρμακα 400 ευρώ και έφυγε - Τον απειλούσε για τη ζωή του

Υπόθεση γραπτών απειλών για φόνο, εξασφάλιση αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, και αποστολή υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων μέσω δημοσίου δικτύου, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων Πάφου, με θύμα 44χρονο φαρμακοποιό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από 44χρονο ότι ένα πρόσωπο 55 ετών μετέβη στο φαρμακείο του και αγόρασε φάρμακα αξίας 400 ευρώ περίπου. Ο 55χρονος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του φαρμακοποιού, τού ανέφερε ότι δεν λειτουργεί η πιστωτική του κάρτα για να πληρώσει και ότι θα τον πλήρωνε με έμβασμα την επόμενη ημέρα τον λογαριασμό.

Ο 55χρονος την επόμενη ημέρα φέρεται να έστειλε email στον 44χρονο, στο οποίο τού ανέφερε ότι έγινε το έμβασμα, πράγμα το οποίο ωστόσο, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, δεν έγινε ποτέ. Στη συνέχεια, ο παραπονούμενος επικοινώνησε με τον 55χρονο για είσπραξη του ποσού και αυτός φέρεται -σύμφωνα με την καταγγελία στην Αστυνομία- αντί να διευθετήσει την πληρωμή του ποσού, να τον απείλησε, να του έστειλε πέραν των 20 απειλητικών μηνυμάτων και για τη ζωή του και για την περιουσία του.

Εναντίον του 55χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα γραπτών απειλών για φόνο, εξασφάλιση αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, απειλές, αποστολή υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων μέσω δημοσίου δικτύου.

Ο 55χρονος καταζητείται

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top