Συνελήφθη άστεγος που εντοπίστηκε να κοιμάται σε ξένη κατοικία – Χειροπέδες σε 30χρονο

Συνελήφθη άστεγος που εντοπίστηκε να κοιμάται σε ξένη κατοικία – Χειροπέδες σε 30χρονο

Τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας ειδοποίησε η Αστυνομία Πάφου για περίπτωση 30χρονου άστεγου, που διαμένει σε διάφορα υποστατικά και κατοικίες, ενώ εντοπίστηκε να διαμένει σε ξένη περιουσία και συνελήφθη

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες καταγγέλθηκε από 60χρονο από χωριό του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς, ότι μετέβη στο συγκρότημα διαμερισμάτων του και διαπίστωσε ότι ένας άγνωστος άντρας κοιμόταν στο σπίτι του χωρίς να του δοθεί άδεια. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία. Μέλη του αστυνομικού σταθμού μετέβησαν στο χώρο, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται 30χρονο, ο οποίος φαίνεται να μην έχει μόνιμη στέγη διαμονής και διαμένει σε διάφορα υποστατικά ή κατοικίες.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης εισόδου σε ξένη περιουσία και η υπόθεση του καταχωρήθηκε στο Δικαστήριο.

Επίσης, η Αστυνομία ενημέρωσε τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας για να παράσχουν στον 30χρονο οποιαδήποτε βοήθεια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Αλαμπρίτης αναλύει τις θέσεις του, σε ότι αφορά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και για τον ΔΗΣΥ. Απαντά σε όσους έφυγαν από τους κόλπους του ΔΗΣΥ και προσχώρησαν στο ΕΛΑΜ, λέγοντας πως καλύτερα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, παρά να έχουμε κάποιους που είναι λίγο εντός, λίγο εκτός.

BEST OF TOTHEMAONLINE