Χ. Γιαννάκη: Η ευαισθησία του Προέδρου σε ανθρωπιστικά θέματα δεν χωρά σε φυλετικές διακρίσεις

Χ. Γιαννάκη: Η ευαισθησία του Προέδρου σε ανθρωπιστικά θέματα δεν χωρά σε φυλετικές διακρίσεις

Η περίπτωση της μικρής Άσια έχει κινητοποιήσει μεγάλη ομάδα ανθρώπων στην τ/κ κοινότητα για τη συγκέντρωση χρημάτων αλλά και στην ελληνοκυπριακή κοινότητα ο ίδιος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ευαισθητοποιήθηκε αντιμετωπίζοντας προσωπικά την κατάσταση.

Η Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη μίλησε στον ANT1, στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», τονίζοντας πως ο Πρόεδρος ευαισθητοποιείται ιδιαίτερα σε ότι αφορά ανθρωπιστικά θέματα με αποτέλεσμα η περίπτωση της μικρής Άσια να τον κινητοποιήσει να διευθετήσει προσωπικά το θέμα.

«Με πρωτοβουλία του ιδίου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας η Κυπριακή Κυβέρνηση έχει διαθέσει πρόσφατα στην Τ/κ κοινότητα 170 000 δόσεις εμβολίων covid-19. Η ευαισθησία που διακρίνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν πρόκειται για ανθρωπιστικά θέματα τα οποία δεν χωρούν φυλετικές διακρίσεις, τον οδήγησε να αντιμετωπίσει ο ίδιος προσωπικά την δυνατότητα και διευθέτηση για γονιδιακή θεραπεία ενός μικρού κοριτσιού στο Μακάρειο Νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Γιαννάκη.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE