Χ. Γιαννάκη: Η ευαισθησία του Προέδρου σε ανθρωπιστικά θέματα δεν χωρά σε φυλετικές διακρίσεις

Χ. Γιαννάκη: Η ευαισθησία του Προέδρου σε ανθρωπιστικά θέματα δεν χωρά σε φυλετικές διακρίσεις

Η περίπτωση της μικρής Άσια έχει κινητοποιήσει μεγάλη ομάδα ανθρώπων στην τ/κ κοινότητα για τη συγκέντρωση χρημάτων αλλά και στην ελληνοκυπριακή κοινότητα ο ίδιος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ευαισθητοποιήθηκε αντιμετωπίζοντας προσωπικά την κατάσταση.

Η Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη μίλησε στον ANT1, στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», τονίζοντας πως ο Πρόεδρος ευαισθητοποιείται ιδιαίτερα σε ότι αφορά ανθρωπιστικά θέματα με αποτέλεσμα η περίπτωση της μικρής Άσια να τον κινητοποιήσει να διευθετήσει προσωπικά το θέμα.

«Με πρωτοβουλία του ιδίου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας η Κυπριακή Κυβέρνηση έχει διαθέσει πρόσφατα στην Τ/κ κοινότητα 170 000 δόσεις εμβολίων covid-19. Η ευαισθησία που διακρίνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν πρόκειται για ανθρωπιστικά θέματα τα οποία δεν χωρούν φυλετικές διακρίσεις, τον οδήγησε να αντιμετωπίσει ο ίδιος προσωπικά την δυνατότητα και διευθέτηση για γονιδιακή θεραπεία ενός μικρού κοριτσιού στο Μακάρειο Νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Γιαννάκη.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE