Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.
Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας η 28χρονη κατήγγειλε ότι στις 14 Σεπτεμβρίου άγνωστος άνδρας κτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της και όταν η ίδια άνοιξε αυτός μπούκαρε μέσα και της επιτέθηκε, ενώ είχε προχωρήσει σε άσεμνες πράξεις. Η ίδια άρχισε να ουρλιάζει με τον δράστη να το βάζει στα πόδια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




