Απέραντη θλίψη για τον 62χρονο Ιάκωβο που έχασε τη ζωή του στον σεισμό της Κρήτης – Βρισκόταν μέσα στην εκκλησία ο άτυχος

Απέραντη θλίψη για τον 62χρονο Ιάκωβο που έχασε τη ζωή του στον σεισμό της Κρήτης – Βρισκόταν μέσα στην εκκλησία ο άτυχος

Ένας 62χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του σεισμού των 5,8 Ρίχτερ που ταρακούνησε σήμερα την Κρήτη.

Ο άτυχος 62χρονος τη στιγμή που χτύπησε ο σεισμός βρισκόταν μέσα στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι, στην οποία γίνονταν εργασίες συντήρησης.

Πρόκειται για τον Ιάκωβο Τζαγκαράκη, ο οποίος, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα viannitika, τραυματίστηκε θανάσιμα όταν ο τρούλος της εκκλησίας, μέσα στην οποία βρισκόταν τον καταπλάκωσε.

Στο σημείο έφτασαν τα σωστικά συνεργεία, τα οποία όμως εντόπισαν και απεγκλώβισαν νεκρό τον άτυχο 62χρονο.

Η είδηση συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Βιάννου.

Ο Ιάκωβος Τζαγκαράκης υπήρξε ποδοσφαιριστής του Πατούχα αλλά και παράγοντας τόσο στην ομάδα της Άνω Βιάννου όσο και στον Πήγασο Εμπάρου, επί σειρά ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE