Ανακοινώθηκαν 47 νέοι θάνατοι και 2.130 περιστατικά κορωνοϊού στην Ελλάδα τη Δευτέρα

Ανακοινώθηκαν 47 νέοι θάνατοι και 2.130 περιστατικά κορωνοϊού στην Ελλάδα τη Δευτέρα

Την καταγραφή 47 νέων θανάτων και 2.130 περιστατικών κορωνοϊού στην Ελλάδα, κατά το τελευταίο 24ωρο, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, στη σημερινή του ενημέρωση.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών από την αρχή της πανδημίας ανέρχεται σε 648.091, εκ των οποίων 50,9% είναι άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 99 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.203 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 323, με διάμεση ηλικία αυτών τα 65 έτη.

Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 292 είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 31 είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.134 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 168, με μέσο όρο εισαγωγών του επταημέρου τους 191 ασθενείς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE