Ανακοινώθηκαν 47 νέοι θάνατοι και 2.130 περιστατικά κορωνοϊού στην Ελλάδα τη Δευτέρα

Ανακοινώθηκαν 47 νέοι θάνατοι και 2.130 περιστατικά κορωνοϊού στην Ελλάδα τη Δευτέρα

Την καταγραφή 47 νέων θανάτων και 2.130 περιστατικών κορωνοϊού στην Ελλάδα, κατά το τελευταίο 24ωρο, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, στη σημερινή του ενημέρωση.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών από την αρχή της πανδημίας ανέρχεται σε 648.091, εκ των οποίων 50,9% είναι άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 99 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.203 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 323, με διάμεση ηλικία αυτών τα 65 έτη.

Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 292 είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 31 είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.134 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 168, με μέσο όρο εισαγωγών του επταημέρου τους 191 ασθενείς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.