Ιωάννα Λαμπροπούλου για τον σύντροφο της: «Κοιμηθήκαμε στο ίδιο κρεβάτι χωρίς να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο…»

Ιωάννα Λαμπροπούλου για τον σύντροφο της: «Κοιμηθήκαμε στο ίδιο κρεβάτι χωρίς να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο…»

Η διαφορά ηλικίας, το μονόπετρο και η πρόταση γάμου

Στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και τον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη η Ιωάννα Λαμπροπούλου και ο μέλλοντας σύζυγός της, Ραφαέλλος Στυλιανός Σταύρου.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι πιο χαλαροί και ευδιάθετοι από ποτέ μίλησαν για τη γνωριμία τους, τον γάμο τους που ακυρώθηκε, ενώ μίλησαν και για το πότε θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.