ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: «Έσβησε» μετά από εργατικό ατύχημα ο Ανδρέας Γρηγόρη

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: «Έσβησε» μετά από εργατικό ατύχημα ο  Ανδρέας Γρηγόρη

Υπέκυψε στα τραύματα του ο 75χρονος που τραυματίστηκε κρίσιμα σε εργατικό ατύχημα που συνέβη στις 14 Σεπτεμβρίου και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Λευκωσίας.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Γρηγόρη από τη Λεμεσό.

Το εργατικό ατύχημα συνέβη όταν ενώ ο άτυχος Γρηγόρη βρισκόταν σε σκαλωσιά ανεγειρόμενης οικοδομής στην Αγία Φύλα, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος τριών μέτρων.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λευκωσίας.
Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διακριβωθούν με τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί το μεσημέρι.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Βουλευτικές Εκλογές 2026: Στις κάλπες η Κύπρος – Η μάχη των κομμάτων

LIVE - Βουλευτικές Εκλογές 2026: Στις κάλπες η Κύπρος – Η μάχη των κομμάτων

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE