ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: «Έσβησε» μετά από εργατικό ατύχημα ο Ανδρέας Γρηγόρη

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: «Έσβησε» μετά από εργατικό ατύχημα ο  Ανδρέας Γρηγόρη

Υπέκυψε στα τραύματα του ο 75χρονος που τραυματίστηκε κρίσιμα σε εργατικό ατύχημα που συνέβη στις 14 Σεπτεμβρίου και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Λευκωσίας.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Γρηγόρη από τη Λεμεσό.

Το εργατικό ατύχημα συνέβη όταν ενώ ο άτυχος Γρηγόρη βρισκόταν σε σκαλωσιά ανεγειρόμενης οικοδομής στην Αγία Φύλα, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος τριών μέτρων.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λευκωσίας.
Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διακριβωθούν με τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί το μεσημέρι.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE