ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: «Έσβησε» μετά από εργατικό ατύχημα ο Ανδρέας Γρηγόρη

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: «Έσβησε» μετά από εργατικό ατύχημα ο  Ανδρέας Γρηγόρη

Υπέκυψε στα τραύματα του ο 75χρονος που τραυματίστηκε κρίσιμα σε εργατικό ατύχημα που συνέβη στις 14 Σεπτεμβρίου και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Λευκωσίας.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Γρηγόρη από τη Λεμεσό.

Το εργατικό ατύχημα συνέβη όταν ενώ ο άτυχος Γρηγόρη βρισκόταν σε σκαλωσιά ανεγειρόμενης οικοδομής στην Αγία Φύλα, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος τριών μέτρων.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λευκωσίας.
Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διακριβωθούν με τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί το μεσημέρι.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE