ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: «Έσβησε» μετά από εργατικό ατύχημα ο Ανδρέας Γρηγόρη

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: «Έσβησε» μετά από εργατικό ατύχημα ο  Ανδρέας Γρηγόρη

Υπέκυψε στα τραύματα του ο 75χρονος που τραυματίστηκε κρίσιμα σε εργατικό ατύχημα που συνέβη στις 14 Σεπτεμβρίου και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Λευκωσίας.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Γρηγόρη από τη Λεμεσό.

Το εργατικό ατύχημα συνέβη όταν ενώ ο άτυχος Γρηγόρη βρισκόταν σε σκαλωσιά ανεγειρόμενης οικοδομής στην Αγία Φύλα, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος τριών μέτρων.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λευκωσίας.
Τα ακριβή αίτια θανάτου του θα διακριβωθούν με τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί το μεσημέρι.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE