Άγνωστοι «μπούκαραν» σε οικία από το παράθυρο και έκλεψαν χιλιάδες ευρώ και αντικείμενα μεγάλης αξίας

Άγνωστοι «μπούκαραν» σε οικία από το παράθυρο και έκλεψαν χιλιάδες ευρώ και αντικείμενα μεγάλης αξίας

Υπόθεση που σχετίζεται με διάρρηξη κατοικίας και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Πάφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τουρίστας κατήγγειλε χτες, ότι άγνωστοι διέρρηξαν χτες βράδυ την κατοικία στην οποία διαμένουν με τη σύζυγο και συγγενικά του πρόσωπα, σε περιοχή της Χλώρακας.

Από το σπίτι, σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να κλάπηκαν σχεδόν πέντε χιλιάδες ευρώ, 250 στερλίνες και χρυσαφικά αξίας 500 περίπου ευρώ για τα οποία υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι οι δράστες φαίνεται ότι εισήλθαν από παράθυρο της κατοικίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE