Τραγική η κατάσταση στα στενά του παλιού Στροβόλου – «Ουρές αυτοκινήτων και πουθενά Αστυνομία»

Τραγική η κατάσταση στα στενά του παλιού Στροβόλου – «Ουρές αυτοκινήτων και πουθενά Αστυνομία»

Παρά τα διάφορα έργα που έχουν γινει στην επαρχία Λευκωσίας και στο κέντρο της Λευκωσίας, εν τούτοις το πρόβλημα του κυκλοφοριακού χάους παραμένει σε κάποιες περιοχές.

Οπως καταγγέλει πολίτης σε σελίδα κοινωνική δικτύωσης , στην Οδό Αγίας Μαρίνας επι της Λεωφόρου Στροβόλου, και τα στενά του παλαιού Στροβόλου , επικρατεί ένα χάος κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Σύμφωνα πάντα με τον πολίτη, λίγα μέτρα πιο κάτω βρίσκονται κτίρια της Αστυνομίας Κύπρου η οποία φαίνεται να μην έχει λάβει ουσιαστικά μέτρα για την ταλαιπωρία που δημιουργείται στο σημείο. Οπως ισχυρίζεται και προτείνει θα έπρεπε να γίνει ένα ελεγχώμενο τετράγωνο στο σημείο εκεί , ώστε να λειτουργήσει ως λύση στο πρόβλημα.  

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE