Τραγική η κατάσταση στα στενά του παλιού Στροβόλου – «Ουρές αυτοκινήτων και πουθενά Αστυνομία»

Τραγική η κατάσταση στα στενά του παλιού Στροβόλου – «Ουρές αυτοκινήτων και πουθενά Αστυνομία»

Παρά τα διάφορα έργα που έχουν γινει στην επαρχία Λευκωσίας και στο κέντρο της Λευκωσίας, εν τούτοις το πρόβλημα του κυκλοφοριακού χάους παραμένει σε κάποιες περιοχές.

Οπως καταγγέλει πολίτης σε σελίδα κοινωνική δικτύωσης , στην Οδό Αγίας Μαρίνας επι της Λεωφόρου Στροβόλου, και τα στενά του παλαιού Στροβόλου , επικρατεί ένα χάος κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Σύμφωνα πάντα με τον πολίτη, λίγα μέτρα πιο κάτω βρίσκονται κτίρια της Αστυνομίας Κύπρου η οποία φαίνεται να μην έχει λάβει ουσιαστικά μέτρα για την ταλαιπωρία που δημιουργείται στο σημείο. Οπως ισχυρίζεται και προτείνει θα έπρεπε να γίνει ένα ελεγχώμενο τετράγωνο στο σημείο εκεί , ώστε να λειτουργήσει ως λύση στο πρόβλημα.  

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.