Τραγική η κατάσταση στα στενά του παλιού Στροβόλου – «Ουρές αυτοκινήτων και πουθενά Αστυνομία»

Τραγική η κατάσταση στα στενά του παλιού Στροβόλου – «Ουρές αυτοκινήτων και πουθενά Αστυνομία»

Παρά τα διάφορα έργα που έχουν γινει στην επαρχία Λευκωσίας και στο κέντρο της Λευκωσίας, εν τούτοις το πρόβλημα του κυκλοφοριακού χάους παραμένει σε κάποιες περιοχές.

Οπως καταγγέλει πολίτης σε σελίδα κοινωνική δικτύωσης , στην Οδό Αγίας Μαρίνας επι της Λεωφόρου Στροβόλου, και τα στενά του παλαιού Στροβόλου , επικρατεί ένα χάος κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Σύμφωνα πάντα με τον πολίτη, λίγα μέτρα πιο κάτω βρίσκονται κτίρια της Αστυνομίας Κύπρου η οποία φαίνεται να μην έχει λάβει ουσιαστικά μέτρα για την ταλαιπωρία που δημιουργείται στο σημείο. Οπως ισχυρίζεται και προτείνει θα έπρεπε να γίνει ένα ελεγχώμενο τετράγωνο στο σημείο εκεί , ώστε να λειτουργήσει ως λύση στο πρόβλημα.  

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE