ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για πλαστογραφία και απόσπαση χρημάτων -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για πλαστογραφία και απόσπαση χρημάτων -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του εικονιζόμενου προσώπου, ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, περί τα μέσα Σεπτεμβρίου 2021, ο εικονιζόμενος φέρεται να επισκέφθηκε περίπτερο στη Λεμεσό, όπου εξαργύρωσε λαχεία, παίρνοντας χρήματα. Στη συνέχεια ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι τα λαχεία που παρέδωσε, ήταν πλαστά.

Η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο διάπραξης κι άλλων παρόμοιων υποθέσεων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE