Προσπάθησε να μεταπείσει γιατρούς για την απεργία ο Υπουργός Υγείας – Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη

Προσπάθησε να μεταπείσει γιατρούς για την απεργία ο Υπουργός Υγείας – Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη

Συνάντηση με εκπροσώπους των συντεχνιών των ιατρών είχε ο Υπουργός Υγείας και μετά την ανταλλαγή απόψεων τα ΔΣ των συντεχνιών θα αποφασίσουν για την πραγματοποίηση της αυριανής τρίωρης στάσης εργασίας.


Σε γραπτή δήλωση ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας αναφέρει ότι είχε σήμερα μια εποικοδομητική συνάντηση με εκπροσώπους των συντεχνιών των ιατρών του δημοσίου, κατά την οποία συζητήθηκαν εκτενώς οι λόγοι που οδήγησαν τις συντεχνίες στην απόφαση για στάση εργασίας.

«Οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΥΚΙ και του Κλάδου Ιατρών της ΠΑΣΥΔΥ προσήλθαν στη συνάντηση με θετική διάθεση για να εξευρεθούν λύσεις για τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν τους ιατρικούς λειτουργούς στα νοσοκομεία του ΟΚΥπΥ», προσθέτει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE