Προσπάθησε να μεταπείσει γιατρούς για την απεργία ο Υπουργός Υγείας – Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη

Προσπάθησε να μεταπείσει γιατρούς για την απεργία ο Υπουργός Υγείας – Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη

Συνάντηση με εκπροσώπους των συντεχνιών των ιατρών είχε ο Υπουργός Υγείας και μετά την ανταλλαγή απόψεων τα ΔΣ των συντεχνιών θα αποφασίσουν για την πραγματοποίηση της αυριανής τρίωρης στάσης εργασίας.


Σε γραπτή δήλωση ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας αναφέρει ότι είχε σήμερα μια εποικοδομητική συνάντηση με εκπροσώπους των συντεχνιών των ιατρών του δημοσίου, κατά την οποία συζητήθηκαν εκτενώς οι λόγοι που οδήγησαν τις συντεχνίες στην απόφαση για στάση εργασίας.

«Οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΥΚΙ και του Κλάδου Ιατρών της ΠΑΣΥΔΥ προσήλθαν στη συνάντηση με θετική διάθεση για να εξευρεθούν λύσεις για τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν τους ιατρικούς λειτουργούς στα νοσοκομεία του ΟΚΥπΥ», προσθέτει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE