Προσπάθησε να μεταπείσει γιατρούς για την απεργία ο Υπουργός Υγείας – Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη

Προσπάθησε να μεταπείσει γιατρούς για την απεργία ο Υπουργός Υγείας – Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη

Συνάντηση με εκπροσώπους των συντεχνιών των ιατρών είχε ο Υπουργός Υγείας και μετά την ανταλλαγή απόψεων τα ΔΣ των συντεχνιών θα αποφασίσουν για την πραγματοποίηση της αυριανής τρίωρης στάσης εργασίας.


Σε γραπτή δήλωση ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας αναφέρει ότι είχε σήμερα μια εποικοδομητική συνάντηση με εκπροσώπους των συντεχνιών των ιατρών του δημοσίου, κατά την οποία συζητήθηκαν εκτενώς οι λόγοι που οδήγησαν τις συντεχνίες στην απόφαση για στάση εργασίας.

«Οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΥΚΙ και του Κλάδου Ιατρών της ΠΑΣΥΔΥ προσήλθαν στη συνάντηση με θετική διάθεση για να εξευρεθούν λύσεις για τα διάφορα προβλήματα που απασχολούν τους ιατρικούς λειτουργούς στα νοσοκομεία του ΟΚΥπΥ», προσθέτει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE