Ελένη Μενεγάκη – Ναταλία Γερμανού: Τσακώθηκαν για ένα πάρκινγκ (Βίντεο)

Ελένη Μενεγάκη – Ναταλία Γερμανού: Τσακώθηκαν για ένα πάρκινγκ (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας, που αφορά τον άγνωστο τσακωμό της Ελένης Μενεγάκη με τη Ναταλία Γερμανού.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Περρή που ανέφερε ότι άνθρωποι της εταιρείας του Νίκου Κοκλώνη την ημέρα της πρεμιέρας του “J2US” πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους στις θέσεις πάρκινγκ της ομάδας Ατζούν Ιλίτζαλι, ενώ και το “The Voice” είχε πρόβα, με τον Γιώργο Λιάγκα να προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE