Ελένη Μενεγάκη – Ναταλία Γερμανού: Τσακώθηκαν για ένα πάρκινγκ (Βίντεο)

Ελένη Μενεγάκη – Ναταλία Γερμανού: Τσακώθηκαν για ένα πάρκινγκ (Βίντεο)

Τι συνέβη;

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας, που αφορά τον άγνωστο τσακωμό της Ελένης Μενεγάκη με τη Ναταλία Γερμανού.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Περρή που ανέφερε ότι άνθρωποι της εταιρείας του Νίκου Κοκλώνη την ημέρα της πρεμιέρας του “J2US” πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους στις θέσεις πάρκινγκ της ομάδας Ατζούν Ιλίτζαλι, ενώ και το “The Voice” είχε πρόβα, με τον Γιώργο Λιάγκα να προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE