Μπούκαραν στο σπίτι 25χρονου στην Λευκωσία και έπιασαν λαβράκι - Κοκαΐνη και χιλιάδες ευρώ

Μπούκαραν στο σπίτι 25χρονου στην Λευκωσία και έπιασαν λαβράκι - Κοκαΐνη και χιλιάδες ευρώ

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με μέλη της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης, διεξήγαγαν χθες βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα στην οικία 25χρονου στη Λευκωσία.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 25χρονο, στην κατοχή του εντοπίστηκε μια ζυγαριά ακριβείας, καθώς επίσης και ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 10 περίπου γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντός της οικίας εντοπίστηκαν 12 διαφανείς συσκευασίες που περιείχαν άσπρη σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 120 περίπου γραμμαρίων, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό πέραν των 3,600 ευρώ.

Ο 25χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.