Μπούκαραν στο σπίτι 25χρονου στην Λευκωσία και έπιασαν λαβράκι - Κοκαΐνη και χιλιάδες ευρώ

Μπούκαραν στο σπίτι 25χρονου στην Λευκωσία και έπιασαν λαβράκι - Κοκαΐνη και χιλιάδες ευρώ

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με μέλη της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης, διεξήγαγαν χθες βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα στην οικία 25χρονου στη Λευκωσία.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 25χρονο, στην κατοχή του εντοπίστηκε μια ζυγαριά ακριβείας, καθώς επίσης και ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 10 περίπου γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντός της οικίας εντοπίστηκαν 12 διαφανείς συσκευασίες που περιείχαν άσπρη σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 120 περίπου γραμμαρίων, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό πέραν των 3,600 ευρώ.

Ο 25χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE