Μπούκαραν στο σπίτι 25χρονου στην Λευκωσία και έπιασαν λαβράκι - Κοκαΐνη και χιλιάδες ευρώ

Μπούκαραν στο σπίτι 25χρονου στην Λευκωσία και έπιασαν λαβράκι - Κοκαΐνη και χιλιάδες ευρώ

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με μέλη της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης, διεξήγαγαν χθες βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα στην οικία 25χρονου στη Λευκωσία.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 25χρονο, στην κατοχή του εντοπίστηκε μια ζυγαριά ακριβείας, καθώς επίσης και ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 10 περίπου γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντός της οικίας εντοπίστηκαν 12 διαφανείς συσκευασίες που περιείχαν άσπρη σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 120 περίπου γραμμαρίων, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό πέραν των 3,600 ευρώ.

Ο 25χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE