Πήγαν για πεζοπορία στο Τρόοδος και χάθηκαν – Επιχείρηση εντοπισμού τους από την Αστυνομία

Πήγαν για πεζοπορία στο Τρόοδος και χάθηκαν – Επιχείρηση εντοπισμού τους από την Αστυνομία

Στον εντοπισμό δύο προσώπων που είχαν χαθεί αργά το βράδυ της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Τροόδους προχώρησε η τοπική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο άντρες ηλικίας 72 και 20 ετών είχαν μεταβεί στο Τρόοδος για πεζοπορία όταν γύρω στις 9:50 το βράδυ είχαν αντιληφθεί ότι χάθηκαν.

Οι δύο άντρες κάλεσαν την Αστυνομία για βοήθεια, όπου μετά από στημένη επιχείρηση κατάφεραν να τους εντοπίσουν μετά από περίπου δύο ώρες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Οι δύο πεζοπόροι μεταφέρθηκαν στον τοπικό σταθμό, όπου τους παρείχαν βοήθεια, ενώ και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE