Πήγαν για πεζοπορία στο Τρόοδος και χάθηκαν – Επιχείρηση εντοπισμού τους από την Αστυνομία

Πήγαν για πεζοπορία στο Τρόοδος και χάθηκαν – Επιχείρηση εντοπισμού τους από την Αστυνομία

Στον εντοπισμό δύο προσώπων που είχαν χαθεί αργά το βράδυ της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Τροόδους προχώρησε η τοπική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο άντρες ηλικίας 72 και 20 ετών είχαν μεταβεί στο Τρόοδος για πεζοπορία όταν γύρω στις 9:50 το βράδυ είχαν αντιληφθεί ότι χάθηκαν.

Οι δύο άντρες κάλεσαν την Αστυνομία για βοήθεια, όπου μετά από στημένη επιχείρηση κατάφεραν να τους εντοπίσουν μετά από περίπου δύο ώρες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Οι δύο πεζοπόροι μεταφέρθηκαν στον τοπικό σταθμό, όπου τους παρείχαν βοήθεια, ενώ και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE