Η Νίκη Δραγούμη για τον Βασίλη Χαραλάμπους: «Ο σύντροφός μου κάνει για πατέρας»

Η Νίκη Δραγούμη για τον Βασίλη Χαραλάμπους: «Ο σύντροφός μου κάνει για πατέρας»

Οι τρυφερές δηλώσεις για τον αγαπημένο της

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Ήρθε κι Έδεσε» με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο και τη Γιώτα Δαμιανού βρέθηκε την Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου η Νίκη Δραγούμη.

Η ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός, μεταξύ άλλων μίλησε για τον αγαπημένο της Βασίλη Χαραλάμπους αλλά και για την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.