Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Για πρωινή ποδηλασία με τα τρία του παιδιά! (Φώτος)

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Για πρωινή ποδηλασία με τα τρία του παιδιά! (Φώτος)

Δες τις τρυφερές φωτογραφίες που δημοσίευσε

Μπορεί ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου να τράβηξαν χωριστούς δρόμους, τα παιδιά τους ωστόσο είναι η απόλυτη προτεραιότητα τους.

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου μάλιστα μας έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι ιδιαίτερα τρυφερός πατέρας και με τα 3 του παιδιά, που μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα, βλέπουμε πολύ συχνά τρυφερές τους αναρτήσεις.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE