Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Για πρωινή ποδηλασία με τα τρία του παιδιά! (Φώτος)

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Για πρωινή ποδηλασία με τα τρία του παιδιά! (Φώτος)

Δες τις τρυφερές φωτογραφίες που δημοσίευσε

Μπορεί ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου να τράβηξαν χωριστούς δρόμους, τα παιδιά τους ωστόσο είναι η απόλυτη προτεραιότητα τους.

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου μάλιστα μας έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι ιδιαίτερα τρυφερός πατέρας και με τα 3 του παιδιά, που μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα, βλέπουμε πολύ συχνά τρυφερές τους αναρτήσεις.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE