Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Για πρωινή ποδηλασία με τα τρία του παιδιά! (Φώτος)

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Για πρωινή ποδηλασία με τα τρία του παιδιά! (Φώτος)

Δες τις τρυφερές φωτογραφίες που δημοσίευσε

Μπορεί ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου να τράβηξαν χωριστούς δρόμους, τα παιδιά τους ωστόσο είναι η απόλυτη προτεραιότητα τους.

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου μάλιστα μας έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι ιδιαίτερα τρυφερός πατέρας και με τα 3 του παιδιά, που μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα, βλέπουμε πολύ συχνά τρυφερές τους αναρτήσεις.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE