Ντονμέζ: Επικεντρωθήκαμε στη Μαύρη Θάλασσα αλλά δεν σημαίνει ότι παραμελήσαμε τη Μεσόγειο

Ντονμέζ: Επικεντρωθήκαμε στη Μαύρη Θάλασσα αλλά δεν σημαίνει ότι παραμελήσαμε τη Μεσόγειο

Επικεντρωθήκαμε στην Μαύρη θάλασσα αλλά δεν σημαίνει ότι παραμελήσαμε την Μεσόγειο, θα συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας στις περιοχές θαλάσσιας δικαιοδοσίας μας, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ.


Σε συνέντευξή του στο Bloomberg, ο Τούρκος Υπουργός ρωτήθηκε εάν εγκατέλειψαν τις δραστηριότητές τους στη Μεσόγειο. “Έχουμε κάνει 8 γεωτρήσεις εκεί για 2-3 χρόνια και δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάποια συγκεκριμένη ανακάλυψη. Βρήκαμε κάποια σημάδια, αλλά δεν μας συνέφερε οικονομικά.

Οι σεισμικές μας μελέτες συνεχίζονται. Φυσικά, με την ανακάλυψη στη Μαύρη Θάλασσα, επικεντρωθήκαμε σε αυτήν την πλευρά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παραμελήσαμε τη Μεσόγειο, ότι δεν θα πάμε ξανά. Θα συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας στις περιοχές θαλάσσιας δικαιοδοσίας μας”, ανέφερε ο Τούρκος Υπουργός.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος: Δεύτερη μέρα με σημαντικά θέματα στο τραπέζι – Από τον προϋπολογισμό της ΕΕ μέχρι τη Μ. Ανατολή - Ταλαιπωρία από αποκοπές δρόμων

Άτυπη Σύνοδος: Δεύτερη μέρα με σημαντικά θέματα στο τραπέζι – Από τον προϋπολογισμό της ΕΕ μέχρι τη Μ. Ανατολή - Ταλαιπωρία από αποκοπές δρόμων

Μετά το δείπνο στη Μαρίνα Αγίας Νάπας το βράδυ της Πέμπτης, σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου, οι εργασίες της άτυπης Συνόδου θα φιλοξενηθούν στη Λευκωσία και στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

BEST OF TOTHEMAONLINE