Σήμανε συναγερμός: Πυροβολισμοί εναντίον κτιρίου στη Λεμεσό - Ζημιές στην είσοδο - Σε εξέλιξη οι έρευνες
Πυροβολισμοί εναντίον κτιρίου στην περιοχή της Λινόπετρας, στη Λεμεσό, σημειώθηκαν γύρω στις 10:50 το βράδυ της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολαΐδης σε ανακοίνωση του ενημέρωνε τους εργαζόμενους ότι σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου θα βρίσκονταν σε χώρο στο ΡΙΚ τα λείψανα δύο Κύπριων Αγίων και θα μπορούσε όποιος θέλει να τα επισκεφτεί.

Το εν λόγω μήνυμα πήρε μεγάλες διαστάσεις με αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η εκδήλωση. Μάλιστα ο κ. Νικολαΐδης με νέα ενημέρωση ανακοίνωσε την ακύρωση αναφέροντας ότι τελικά δεν θα έρθουν τελικά τα λείψανα.

Σημειώνεται ότι σε καμία από τις δύο ανακοινώσεις δεν αναφέρεται σε ποιους Αγίους ανήκουν τα λείψανα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




