Χαμός με τα λείψανα Κύπριων Αγίων που θα έπαιρναν στο ΡΙΚ – Ακυρώθηκε η εκδήλωση μετά τον μεγάλο σάλο

Χαμός με τα λείψανα Κύπριων Αγίων που θα έπαιρναν στο ΡΙΚ – Ακυρώθηκε η εκδήλωση μετά τον μεγάλο σάλο

Ένας μεγάλος σάλος προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη χθεσινή ανακοίνωση που έλαβαν οι εργαζόμενοι του ΡΙΚ από τον Διευθυντή Προσωπικού και Διεύθυνσης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολαΐδης σε ανακοίνωση του ενημέρωνε τους εργαζόμενους ότι σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου θα βρίσκονταν σε χώρο στο ΡΙΚ τα λείψανα δύο Κύπριων Αγίων και θα μπορούσε όποιος θέλει να τα επισκεφτεί.

Το εν λόγω μήνυμα πήρε μεγάλες διαστάσεις με αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η εκδήλωση. Μάλιστα ο κ. Νικολαΐδης με νέα ενημέρωση ανακοίνωσε την ακύρωση αναφέροντας ότι τελικά δεν θα έρθουν τελικά τα λείψανα.

Σημειώνεται ότι σε καμία από τις δύο ανακοινώσεις δεν αναφέρεται σε ποιους Αγίους ανήκουν τα λείψανα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Με 19 σημεία στη συνάντηση με Έρχιουρμαν - «Υπάρχει η υποδομή, αυτό που απουσιάζει είναι η πολιτική βούληση»

ΠτΔ: Με 19 σημεία στη συνάντηση με Έρχιουρμαν - «Υπάρχει η υποδομή, αυτό που απουσιάζει είναι η πολιτική βούληση»

Είμαστε πανέτοιμοι όποτε ο ΓΓ των ΗΕ το κρίνει να συμμετάσχουμε σε διευρυμένη διάσκεψη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου για να μεταβεί στον χώρο διεξαγωγής της συνάντησης του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν..

BEST OF TOTHEMAONLINE