Άφησε πίσω του κάθε άρνηση και έβαλε το εμβόλιο ο Μάριος Ματσάκης

Άφησε πίσω του κάθε άρνηση και έβαλε το εμβόλιο ο Μάριος Ματσάκης

Εμβολιάστηκε κατά της covid - 19 ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του ίδιου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έκανε την πρώτη δόση εμβολίου της Pfizer, στο εμβολιαστικό κέντρο Λευκωσίας.

Θυμίζουμε ότι αρχικά ο κ. Ματσάκης ήταν ένας από τους αρνητές των εμβολίων, ωστόσο πήρε τελικά την απόφαση τις προηγούμενες μέρες και σήμερα εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού.

«ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ PFIZER ( m RNA) ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ.», έγραψε στην ανάρτηση του.

Αμέσως μετά τον εμβολιασμό του ο Μάριος Ματσάκης μίλησε στην κάμερα του SIGMA. 

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE