Τον έπιασαν σε ξενοδοχείο με κινητά τηλέφωνα και τραπεζικές κάρτες – Έκλεβε ανενόχλητος σπίτια 26χρονος στη Λεμεσό

Τον έπιασαν σε ξενοδοχείο με κινητά τηλέφωνα και τραπεζικές κάρτες – Έκλεβε ανενόχλητος σπίτια 26χρονος στη Λεμεσό

Συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, 26χρονος εναντίον του οποίου προέκυψαν στοιχεία σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Λεμεσό.

Ο 26χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, γύρω στις 7.30 χθες το βράδυ, σε ξενοδοχείο όπου διέμενε στη Λάρνακα και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά τις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Πρόκειται για δύο υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας και μία υπόθεση κλοπής από κατοικία, που διαπράχθηκαν στις 06 και στις 08 Σεπτεμβρίου. Από τις τρεις κατοικίες κλάπηκαν κινητά τηλέφωνα, συνολικής αξίας 2,500 ευρώ, ένα πορτοφόλι που περιείχε το δελτίο ταυτότητας και τραπεζικές κάρτες του ιδιοκτήτη της οικίας, καθώς και άλλη περιουσία, συνολικής αξίας πέραν των 1,700 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE