Τον έπιασαν σε ξενοδοχείο με κινητά τηλέφωνα και τραπεζικές κάρτες – Έκλεβε ανενόχλητος σπίτια 26χρονος στη Λεμεσό

Τον έπιασαν σε ξενοδοχείο με κινητά τηλέφωνα και τραπεζικές κάρτες – Έκλεβε ανενόχλητος σπίτια 26χρονος στη Λεμεσό

Συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, 26χρονος εναντίον του οποίου προέκυψαν στοιχεία σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Λεμεσό.

Ο 26χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, γύρω στις 7.30 χθες το βράδυ, σε ξενοδοχείο όπου διέμενε στη Λάρνακα και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά τις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Πρόκειται για δύο υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας και μία υπόθεση κλοπής από κατοικία, που διαπράχθηκαν στις 06 και στις 08 Σεπτεμβρίου. Από τις τρεις κατοικίες κλάπηκαν κινητά τηλέφωνα, συνολικής αξίας 2,500 ευρώ, ένα πορτοφόλι που περιείχε το δελτίο ταυτότητας και τραπεζικές κάρτες του ιδιοκτήτη της οικίας, καθώς και άλλη περιουσία, συνολικής αξίας πέραν των 1,700 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μιλάμε για «εμπιστοσύνη» ενώ κρατούνται πέντε συμπατριώτες μας - Διπλωματία με το «πιστόλι στον κρόταφο»

Κυπριακό: Μιλάμε για «εμπιστοσύνη» ενώ κρατούνται πέντε συμπατριώτες μας - Διπλωματία με το «πιστόλι στον κρόταφο»

Η επιστροφή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, έρχεται σε μια περίοδο όπου η τουρκική αδιαλλαξία δεν αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία, ενώ η πραγματικότητα στο έδαφος διαψεύδει καθημερινά κάθε προσπάθεια εξωραϊσμού. Την ίδια ώρα που οι διεθνείς αξιωματούχοι ετοιμάζονται για συναντήσεις υψηλού επιπέδου στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, πέντε Ελληνοκύπριοι παραμένουν παράνομα κρατούμενοι στα κατεχόμενα — μια πειρατική ενέργεια, που θυμίζει περισσότερο καθεστώς εκβιασμού παρά σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE