Νέα οικογενειακή τραγωδία στην Ελλάδα: Πέθαναν μάνα και γιος που ήταν ανεμβολίαστοι

Νέα οικογενειακή τραγωδία στην Ελλάδα: Πέθαναν μάνα και γιος που ήταν ανεμβολίαστοι

Ακόμα μία οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου με αρνητές της πανδημίας και ανεμβολίαστους συμπολίτες, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα καταγράφει το thenewspaper.gr, εξέπνευσε νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Αχιλλοπουλείου”, όπου έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ένας 56χρονος άνδρας, ο οποίος είχε μολυνθεί από COVID 19.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 27 Σεπτεμβρίου, έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, χτυπημένη από τον κορoνοϊό.Και οι δύο δεν πίστευαν στις τραγικές επιπτώσεις της πανδημίας και είχαν πάρει την απόφαση να μην εμβολιαστούν, με αποτέλεσμα ο φονικός ιός να βρει τους οργανισμούς τους ευάλωτους και να καταλήξουν.

Και οι δύο δεν πίστευαν στις τραγικές επιπτώσεις της πανδημίας και είχαν πάρει την απόφαση να μην εμβολιαστούν, με αποτέλεσμα ο φονικός ιός να βρει τους οργανισμούς τους ευάλωτους και να καταλήξουν.

Πηγή: newsit

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπαίνει «φωτιά» στην πολιτική ατζέντα: Τα 5 μεγάλα μέτωπα που ανοίγουν από τον Σεπτέμβρη

Μπαίνει «φωτιά» στην πολιτική ατζέντα: Τα 5 μεγάλα μέτωπα που ανοίγουν από τον Σεπτέμβρη

Μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η πολιτική σκηνή επιστρέφει σε πλήρεις ρυθμούς, με κυβέρνηση και νέα Βουλή να έχουν μπροστά τους μια σειρά από ανοιχτά ζητήματα που αναμένεται να καθορίσουν την ατζέντα των επόμενων μηνών. Το Κυπριακό, η πρώτη ουσιαστική περίοδος εργασιών της νέας Βουλής, η αξιολόγηση των νέων προσώπων που ανέλαβαν κυβερνητικά χαρτοφυλάκια, η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση και η ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου–Ελλάδας βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE