Επέσπευσε τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος – Θα ενημερώσει τους αρχηγούς για τις εξελίξεις

Επέσπευσε τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος – Θα ενημερώσει τους αρχηγούς για τις εξελίξεις

Η προγραμματισμένη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο και όχι στις 11 Οκτωβρίου, όπως είχε ανακοινωθεί.

Τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου θα απασχολήσουν οι εξελίξεις στο Κυπριακό που μεσολάβησαν από την τελευταία συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου.

Ερωτηθείς αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σκοπεύει να συγκαλέσει συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου μετά την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη, την άτυπη τριμερή, που πραγματοποιήθηκε εκεί και τις επαφές γενικότερα που είχε κατά την παραμονή του στην αμερικανική μεγαλούπολη, ο κ. Πελεκάνος είπε πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει συγκαλέσει συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου για τις 10.30 της Δευτέρας, 11 Οκτωβρίου.

Ανέφερε πως κατά τη συνεδρία, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προβεί σε ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Κυπριακό που έχουν προκύψει μετά από την προηγούμενη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου και θα ακούσει τις απόψεις των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE