Επέσπευσε τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος – Θα ενημερώσει τους αρχηγούς για τις εξελίξεις

Επέσπευσε τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος – Θα ενημερώσει τους αρχηγούς για τις εξελίξεις

Η προγραμματισμένη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο και όχι στις 11 Οκτωβρίου, όπως είχε ανακοινωθεί.

Τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου θα απασχολήσουν οι εξελίξεις στο Κυπριακό που μεσολάβησαν από την τελευταία συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου.

Ερωτηθείς αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σκοπεύει να συγκαλέσει συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου μετά την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη, την άτυπη τριμερή, που πραγματοποιήθηκε εκεί και τις επαφές γενικότερα που είχε κατά την παραμονή του στην αμερικανική μεγαλούπολη, ο κ. Πελεκάνος είπε πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει συγκαλέσει συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου για τις 10.30 της Δευτέρας, 11 Οκτωβρίου.

Ανέφερε πως κατά τη συνεδρία, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προβεί σε ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Κυπριακό που έχουν προκύψει μετά από την προηγούμενη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου και θα ακούσει τις απόψεις των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.