Ένοχος ο Σαρκοζί για την υπόθεση παράνομης χρηματοδότησης «Bygmalion»

Ένοχος ο Σαρκοζί για την υπόθεση παράνομης χρηματοδότησης «Bygmalion»

Ενοχος κρίθηκε ο Νικολά Σαρκοζί για την πολύκροτη υπόθεση «Bygmalion» σχετικά με τις παράνομες δαπάνες της προεκλογικής του εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές του 2012.

Υπενθυμίζεται ότι, η Εισαγγελία των Παρισίων είχε ζητήσει την παραπομπή του πρώην προέδρου «για υπέρβαση του ορίου των προεκλογικών δαπανών».

H εκδίκαση της υπόθεσης «Bygmalion» ξεκίνησε τον Μάιο.

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας κατέθεσε στο δικαστήριο στις 15 Ιουνίου ότι δεν γνώριζε πώς ξοδεύονταν τα χρήματα κι ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στην υλικοτεχνική υποστήριξη της εκστρατείας του 2012, όταν διεκδικούσε μια δεύτερη θητεία στην προεδρία της Γαλλίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE