Άκυρο το μεγάλο πανηγύρι στον Αγ. Κυπριανό – Καλούσε τους «μερακλήδες» ο Μόρφου

Άκυρο το μεγάλο πανηγύρι στον Αγ. Κυπριανό – Καλούσε τους «μερακλήδες» ο Μόρφου

Ακυρώνεται το μεγάλο πανηγύρι στον Άγιο Κυπριανό στο Μένοικο, λόγω της πανδημίας.

Συγκεκριμένα το Κοινοτικό Συμβούλιο Μένοικου έλαβε ανακοίνωση στην οποία αναγραφόταν η απόφαση όπως μην πραγματοποιηθεί το μεγάλο πανηγύρι για προσκύνημα στον Άγιο Κυπριανό.

Η κοινότητα του Μένοικου εξέφρασε τις ανησυχίες της για την μεγάλη προσέλευση κόσμου όπως είθισται να γίνεται στο συγκεκριμένο πανηγύρι, κάτι που θα είχε αυξημένο κίνδυνο για διασπορά του ιού.

Ωστόσο ο Μητροπολίτης Μόρφου σε κήρυγμα του στις 28 Σεπτεμβρίου βιάστηκε να καλέσει τους «μερακλήδες» όπως τους χαρακτήρισε στο πανηγύρι.

Σχετικό απόσπασμα στο 7:30:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE