Απόψε αγρυπνία στη μνήμη της Μαίρης Λιοτατή που έφυγε ξαφνικά και απρόοπτα - ΄Πάντα μαζί - Σε αγαπώ'

Απόψε αγρυπνία στη μνήμη της Μαίρης Λιοτατή που έφυγε ξαφνικά και απρόοπτα - ΄Πάντα μαζί - Σε αγαπώ'

Ο πόνος δεν περνά με τον άδικο χαμό της Μαίρης Λιοτατή. Η 32χρονη πέθανε αιφνιδίως στον ύπνο της στις 8 Σεπτεμβρίου.

 

Στις 30 Σεμπτεμβίου 2021 και ημέρα Πέμπτη στις 9:30 το βράδυ, θα γίνει αγρυπνία για το μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της Μαίρης Λιοτατή Καλοπετρίδη στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Φρενάρους Επαρχίας Αμμοχώστου.

Να σημειωθεί οτι έχει διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή χωρίς ωστόσο να δοθεί κάποια απάντηση ως προς τα αίτια που την οδήγησαν στον θάνατο, με την τραγική κατάληξη να παραμένει προς το παρόν μυστήριο.

Η άτυχη Μαίρη, πριν μόλις 6 μήνες έφερε στον κόσμο το παιδάκι της, έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια γάμου με τον αγαπημένο της. Σημειώνεται ότι η Μαίρη Λιοτατή, είναι κόρη του γνωστού επιχειρηματία από την Ελεύθερη Αμμόχωστο και ιδιοκτήτη των ομώνυμων ζαχαροπλαστείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE