Απόψε αγρυπνία στη μνήμη της Μαίρης Λιοτατή που έφυγε ξαφνικά και απρόοπτα - ΄Πάντα μαζί - Σε αγαπώ'

Απόψε αγρυπνία στη μνήμη της Μαίρης Λιοτατή που έφυγε ξαφνικά και απρόοπτα - ΄Πάντα μαζί - Σε αγαπώ'

Ο πόνος δεν περνά με τον άδικο χαμό της Μαίρης Λιοτατή. Η 32χρονη πέθανε αιφνιδίως στον ύπνο της στις 8 Σεπτεμβρίου.

 

Στις 30 Σεμπτεμβίου 2021 και ημέρα Πέμπτη στις 9:30 το βράδυ, θα γίνει αγρυπνία για το μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της Μαίρης Λιοτατή Καλοπετρίδη στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Φρενάρους Επαρχίας Αμμοχώστου.

Να σημειωθεί οτι έχει διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή χωρίς ωστόσο να δοθεί κάποια απάντηση ως προς τα αίτια που την οδήγησαν στον θάνατο, με την τραγική κατάληξη να παραμένει προς το παρόν μυστήριο.

Η άτυχη Μαίρη, πριν μόλις 6 μήνες έφερε στον κόσμο το παιδάκι της, έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια γάμου με τον αγαπημένο της. Σημειώνεται ότι η Μαίρη Λιοτατή, είναι κόρη του γνωστού επιχειρηματία από την Ελεύθερη Αμμόχωστο και ιδιοκτήτη των ομώνυμων ζαχαροπλαστείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE