Βίντεο: Μπουκάλια αλκοόλ και τριαντάφυλλα παντού – Πώς είναι σήμερα ο τάφος του Mad Clip

Βίντεο: Μπουκάλια αλκοόλ και τριαντάφυλλα παντού – Πώς είναι σήμερα ο τάφος του Mad Clip

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε κατά την επιστροφή του από τον γάμο ενός φιλικού του ζευγαριού.

Ο θάνατος του αγαπημένου τράπερ συγκλόνισε το Πανελλήνιο και στην κηδεία του συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου στο Παλαιό Φάληρο προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο σε έναν από τους τραγουδιστές της νέας γενιάς που άφησε το δικό του στίγμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

Στη στενή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα σε Κύπρο και Αίγυπτο αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Πετρελαίου της Αιγύπτου κ. Karim Badawi, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκωσία για να παραστεί στην τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE