Ανανέωση διατάγματος κράτησης άνδρα για υπόθεση εντοπισμού φυτωρίου παραγωγής κάνναβης

Ανανέωση διατάγματος κράτησης άνδρα για υπόθεση εντοπισμού φυτωρίου παραγωγής κάνναβης

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ανανέωσε σήμερα για άλλες τέσσερις μέρες το διάταγμα κράτησης εναντίον 59χρονου, που τελούσε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τον εντοπισμό φυτωρίου κάνναβης, σε οικία στη Λάρνακα, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021.

 
Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «για την ίδια υπόθεση, τελεί υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων και 34χρονος».
 
Προστίθεται ότι «το φυτώριο κάνναβης εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια έρευνας της ΥΚΑΝ, στην οικία του 34χρονου, στη Λάρνακα, το περασμένο Σάββατο. Σε δωμάτια εντός της οικίας εντοπίστηκαν επαγγελματικά και ειδικά διαρρυθμισμένα φυτώρια παραγωγής κάνναβης και μανιταριών (magic mushrooms)».
 
Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 18 φυτά κάνναβης, δύο συσκευασίες καλλιέργειας μανιταριών και άλλα τεκμήρια που αφορούν καλλιέργεια και συσκευασία μανιταριών.
 
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE