Συνεχίζει κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Συνεχίζει κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Κανονικά συνεχίζει η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού, στην περιοχή Κόρνου, όπου νωρίτερα το μεσημέρι είχε παρατηρηθεί συμφόρηση λόγω αυξημένης τροχαίας κίνησης και των οδικών έργων που διεξάγονται στην περιοχή.


Ενημέρωση για τα οδικά έργα :

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, από το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, 2021 και για περίοδο τριών (3) μηνών περίπου, στον Κόμβο Κόρνου, θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής της νέας εξόδου από τον Κόρνο στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση τη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, μετά την έξοδο Κόρνου στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, θα είναι κλειστή για 400μ. περίπου και η τροχαία κίνηση προς Λεμεσό θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE